gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCreatieTonBanner.jpg

Gotogrow Ton de Vries

Hoi mijn naam is Ton (1967) en bijzonder druk met creatie en ondernemen.
Ik heb jaren gewerkt in Amsterdam en een tijdje in New York. Ooit begonnen als stagiair bij het fameuze Visser Bay Anders Toscani in Amsterdam, daar ben ik blijven plakken. VBAT is geroemd om haar visie en creativiteit. Door dit bureau besef ik dat niet alleen de boodschap, maar ook het concept en design super belangrijk zijn. Lelijke logo's of doorsnee creatie, daar gruwel ik van. Maak er dan voor hetzelfde geld wat mooiers van! En in mijn jonge jaren was ik actief in diverse beroepsverenigingen. Dan win je prijzen, kom je in vakjury's (BNO/ADCN) etc.
Daarna heb ik de overstap gemaakt naar communicatie, internet en ondernemen. Ik werk in opdracht van klanten, maar ondersteun ook buro's bij hun creatie. Deze combinatie is voor mij afwisselend. Het houdt mij fris en scherp. Daarnaast woon ik met twee prachtige dames, met de één ben ik getrouwd. De ander is mijn dochtertje Zana. 

Waarom vertel ik u dit allemaal? Naar mijn mening zijn merken net als mensen. Ook bedrijven hebben een personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en daardoor voelt aangesproken.
 

Meer weten over creatie? *
Meer weten over creatie?
Stuur Ton een berichtje
tonzw.png
AwardTimeTondeVrieskopie.jpg