gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCreatieTonBanner.jpg

Introductie Ton de Vries

Hoi mijn naam is Ton (1967) en altijd bijzonder druk met creatie en ondernemen. 

Na mijn studie design en communicatie, aan Academie Minverva heb ik jaren in Amsterdam en een tijdje in New York gewerkt. Aanvullende studies o.a.: SRM, Nima A en B.

Mijn carrière ben ik begonnen als art director bij het fameuze Visser Bay Anders Toscani (VBAT) in Amsterdam. Bij dit prestigieuze top5-designbureau leerde ik dat top-creativiteit en commerciële branding zeker niet elkaars vijanden zijn. Maar concept, service en commercie kunnen elkaar juist versterken. VBAT was verfrissend en uitermate succesvol. Deze inspirerende bureauomgeving heeft mij gevormd en ik heb vele creatieve prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen (waaronder ADCN lampen, Red Dot Awards en IAA Awards etc.). Na 15 jaar bureau ervaring wilde ik mijn kennis verder uitnutten en heb ik de stap gemaakt naar het ondernemerschap. Gotogrow werd gestart. Mijn propositie: de creatieve en inspirerende werkwijze van Amsterdamse reclamebureaus aanbieden voor Noord Nederland.

Top-creativiteit en verfrissing waren destijds mijn uitgangspunten en nog steeds vormen zij de basis voor mijn ondernemen en succes. 

Gotogrow werkt met name in opdracht van klanten, maar ondersteunt ook bureaus bij conceptontwikkeling. Deze combinatie is afwisselend, het houdt ons fris en scherp. 

Waarom vertel ik u dit allemaal?
Naar mijn mening zijn bedrijven net als mensen. Ook een bedrijf als Gotogrow heeft personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en daardoor voelt aangesproken.


 

Meer weten over creatie? *
Meer weten over creatie?
Stuur Ton een berichtje
tonzw.png
AwardTimeTondeVrieskopie.jpg