gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCreatieBannerRieuwerd-01.png

Gotogrow Rieuwerd Brandsma

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

Hoi ik ben Rieuwerd, zeg maar gerust Rieuwwwwerd.
Want ik ken internet op mijn duimpje. Ik ben bij Gotogrow begonnen als stagiair voor www.geeninspiratie.nl een super gaaf internetconcept door Gotogrow zelf ontwikkeld en succesvol in de markt gezet. Ik heb hier HTML 5 scripts voor geschreven en nu ontwikkel ik elke maand een dynamisch online magazine: Inspirine, boordevol inspiratie.
 
Maar vooral help ik Gotogrow met het ontwikkelen van Facebook pagina's en online cases. Mijn passie is design en ik kan me helemaal verliezen in het ontwikkelen van illustraties en usability van websites. Heb je een online vraagje, ik los 't voor je op. 

Waarom vertel ik u dit allemaal? Naar mijn mening zijn merken net als mensen. Ook bedrijven hebben een personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en daardoor voelt aangesproken.
 

 

 < BACK

 

Meer weten over internet? *
Meer weten over internet?
Stuur Rieuwerd een berichtje
Rieuwerdzw.jpg