gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCommunicatieReneBanner-01.png

gotogrow Rene van der Veen

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

Hoi ik ben Rene van der Veen. 
Kopje koffie, jahaa maar dan wel met melk, of nog beter, mijn koffiemelk.
 
Ik ben de eigenaar van een bedrijf dat biologische koffiemelk ontwikkelt. Maar daarnaast adviseer ik voor strategie en businessgrowth.
Mijn internationale business ervaring in Azië en Midden Oosten zijn een waardevolle aanvulling voor Gotogrow. En helpt de relaties van Gotogrow bij het ontwikkelen en uitrollen van een strategische bedrijfsvisie.
 
Een paar zware Exel spreadsheets analyseren, dat doe ik lachend. Ben je op zoek naar onderscheidende insights over je dienst? Dan komen we elkaar vast snel tegen! Zet de koffie maar klaar, ik neem altijd mijn eigen koffiemelk mee!

Waarom vertel ik u dit allemaal? Naar mijn mening zijn merken net als mensen. Ook bedrijven hebben een personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en daardoor voelt aangesproken.
 

 

 < BACK

Meer weten over Strategie? Stuur Rene een berichtje
Meer weten over Strategie? Stuur Rene een berichtje
Renezw.jpg