gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCommunicatieBanner-01.png

Gotogrow Linda Udo

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

Hoi ik ben Linda en ik kan duizend dingen tegelijk.

Ik adviseer in communicatie en online marketing. Ooit begonnen in Rotterdam bij Europe Combined Terminals bv (ect). Voor deze containeroverslag gigant heb ik ruim 12 jaar lang unieke PR en communicatie projecten ontwikkeld. Hier ligt dan ook een basis voor mijn super netwerk van het koningshuis tot aan Arabië. Tijdens de IT hype heb ik jaren voor CMG gewerkt. Verder adviseer ik overheden in hun PR. En heb me gespecialiseerd in Social Media (waaronder Facebook en Twitter), online marketing, zoekmachine optimalisatie en Google Adwords.
Ik schrijf dus net zo makkelijk een online strategie als een offline strategie. Maar ook het ontwikkelen van een giga PR event is mij niet vreemd. Met mijn enorme energie en wilskracht kan ik bergen verzetten. Naast mijn werkzaamheden voor Gotogrow heb ik ook een online concept ontwikkeld, namelijk geeninspiratie.nl. Mijn zwakte? Ik ben verslaafd aan kleding (met mijn verhuizing 16 hangdozen vol). Samen met Ton ben ik trots op ons dochtertje Zana. 

Waarom vertel ik u dit allemaal? Naar mijn mening zijn merken net als mensen. Ook bedrijven hebben een personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en u daardoor aangesproken voelt.
 

Meer weten over communicatie? *
Meer weten over communicatie?
Stuur Linda een berichtje!
lindazw.png