gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCommunicatieBanner-01.png

Introductie Linda Udo

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

Hoi ik ben Linda en ik kan duizend dingen tegelijk.

Ik adviseer in communicatie en online marketing. Ooit begonnen in Rotterdam bij Europe Combined Terminals bv (ECT). Voor deze containeroverslag gigant heb ik ruim 12 jaar lang unieke PR en communicatie projecten ontwikkeld. Hier ligt dan ook een basis voor mijn super netwerk van het koningshuis tot aan Arabië. Tijdens de IT-hype heb ik jaren voor CMG gewerkt. Verder adviseer ik overheden in hun PR. Daarnaast heb me gespecialiseerd in Social Media (waaronder Facebook en Twitter), online marketing, zoekmachine optimalisatie en Google Adwords.
Ik schrijf dus net zo makkelijk een online - als een offline strategie. Maar ook het ontwikkelen van een giga PR event is mij niet vreemd. Met mijn enorme energie en wilskracht kan ik bergen verzetten.

Buiten mijn werkzaamheden voor Gotogrow heb ik ook een roman geschreven; Koninklijk Complot. Naast boeklezingen en signeersessies ben ik druk met het internationaal laten verfilmen van mijn boek. De Amerikaanse regisseur Mark Roemmich houdt zich bezig met de funding en voorbereidingen. We Skypen dus regelmatig met California.
In diverse media is groots aandacht besteed aan mijn verhaal.
Wil je meer weten surf dan naar www.langlevediana.nl

Beau-van-Erven-Dorens-foto-250x350.png
IMG_5412-250x350.jpg
Schaatskampioen-Erben-Wennemars-250x350.jpg


Waarom vertel ik u dit allemaal?
Naar mijn mening zijn bedrijven net als mensen. Ook een bedrijf als Gotogrow heeft personality en ziel. Wij van Gotogrow willen dat u zich daarin herkent en daardoor voelt aangesproken.

 

Meer weten over communicatie? *
Meer weten over communicatie?
Stuur Linda een berichtje!
lindazw.png