gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowCommunicatieEdithBanner-01.png

Gotogrow Edith Scholte

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

En ik ben Edith

De rode draad in mijn carrière is ‘communicatie met effect’. Na de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik gestart als bedrijfsadviseur. Ik merkte al snel wat het belang is van communicatie, van een passende strategie. Passend voor de klanten, maar zeker ook voor de ondernemer en het personeel zelf. In combinatie met dienstverlening in je DNA heb je iets krachtigs in handen.

Mijn ervaring binnen reclamebureau’s,  maar juist ook mijn functies binnen het bedrijfsleven maken dat ik de taal van de ondernemer spreek.

Naast mijn werkzaamheden voor GotoGrow ben ik o.a. spreker. Graag laat ik ondernemers zien en ervaren wat ‘de zin of onzin van social media’ is. Er is een shift gaande in de manier van communiceren. Hoe beter wij dit zien hoe effectiever wij ‘vraag en aanbod’ ‘klant en aanbieder’ kunnen samenbrengen. Het gaat niet meer sec om middelen, wel om ‘daar zijn waar je klant is’.

Relaties omschrijven mij als iemand die goed kan luisteren naar de behoefte van de klant, oog heeft voor details. Verder is het woord ‘energiek’ wel op z’n plek. En later als ik groot ben? Haal ik bosbessen uit mijn eigen moestuin en bak ik de lekkerste taarten;)
 

 

 < BACK

Meer weten over Communicatie en Social Media? *
Meer weten over Communicatie en Social Media?
Stuur Edith een berichtje
Edithzw.png