gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
GotogrowBusinessBannerdaniel-01.png

Gotogrow Daniel Straeter

Gotogrow is een onafhankelijk creativiteitsbureau, dat lokaal, landelijk als internationaal slagvaardig opereert. Gototgrow. Design, communicatie, strategie, packaging, vormgeving, internet, concepten, campagnes, logo, huisstijl, brochure, groeien

Hoi, ik ben Daniel Straeter (1983), en mensen vinden mij naast analytisch, ook erg creatief. Ik houd van mijn vak en heb een voorliefde voor marketingcommunicatie met lef. Ik heb een zwak voor ondernemers met visie en durf. Voor doorzetters, hoogvliegers, innovators en voor hen die af en toe omzichzelf kunnen lachen. Waarom? Omdat ik denk dat een combinatie van die factoren bijdraagt aan ieders succes.

Door mijn jarenlange ervaring in de culturele sector heb ik de kunst ontwikkeld om met weinig middelen toch een groot bereik te behalen. Ik ben dus niet alleen creatief met middelen en boodschappen, maar ook met de beschikbare budgetten. Een goed idee laat zich immers niet beperken. Dus ga ik voor het hoogsthaalbare. Stiekem ben ik daarom ook best een beetje trots op een van mijn campagnes, waar ik een landelijke prijs mee heb gewonnen.

Ik luister graag naar muziek, speel een spelletje, loop buiten met mijn hond, ben met snowboard op de piste te vinden of ik bevaar zeilend de zeven zeeën. Ik houd van het avontuur en van mijn bank. En natuurlijk van mijn vriendin, waar ik ontzettend trots op ben.    

 < BACK

 

Meer weten over Marketing & Communicatie? Stuur Daniel een berichtje
Meer weten over Marketing & Communicatie? Stuur Daniel een berichtje
danielzw.png