Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

Gouden verpakkingslijn voor Bebo Gold

Voor Bebo Daily Gold ontwikkelde Gotogrow een gouden design. Toepassingen voor retail en foodservice kanaal. Nederland en Europeese markt. Supergave verpakking bestaat uit meerdere gouden kleur drukgangen.

Gotogrow Bebo Gold
Gotogrow Bebo Gold Foodservice
 2 Kilo verpakking internationaal Foodservice