gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
APContactbanner-01.png

Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

There will be 3.8 billion devices connected to the internet by 2017, or 2 billion more than we see today!

Goed om te weten!

Hier gaan we slim op inspelen.

Denk eens aan:

SMS - verzenden van een boodschap via SMS

MMS - verzenden van een (text, video,audio) boodschap via MMS ingame Mobile Marketing - denk hierbij aan bijvoorbeeld de nieuwe smartphones waarop het spellen van games mogelijk is en waarin steeds vaker reclame verschijnt. Een goed voorbeeld hiervan is het populaire spel "angry birds'. Mobile web marketing - adverteren op webpagina's speciaal gemaakt voor mobiele telefoons.

QR code - tegenwoordig komt dit steeds vaker voor. Een code is aangemaakt bij een reclame uiting welke de klant kan scannen met een smartphone. De klant komt automatisch terecht op een website met meer informatie of zelfs een bestel pagina op de mobiele telefoon.

apps - specifieke software voor smartphones

Goed om mee te nemen, dit wordt toch wel erg groot komende jaren, maar waar blijft de creativiteit?

DSC_0072.jpg
DSC_0070.jpg
Your NameComment