gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
APContactbanner-01.png

Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

Vlog, de Video Blog grijp die kans!

Je hoeft geen hip modemerk te zijn om video succesvol in te zetten. Demonstreer je product in een filmpje. Geef je bedrijf een gezicht. Trek de aandacht van bezoekers naar een onderdeel van je pagina met bewegend beeld. Maak indruk!

Het gaat erg hard met online video. De bedrijfspresentaties, productdemonstraties, tutorials, bewegende infographics en sfeerimpressies vliegen je om de oren. In 2012 bestond meer dan de helft (!) van het totale internetverkeer uit video. Naar verwachting is dit in 2016 negentig procent. En is de gemiddelde tijd die iemand op een website zonder video doorbrengt 48 seconden, mét video zit je bijna aan zes minuten. Embedded video op je site betekent ook vaak een hogere positie in Google. In drie jaar tijd steeg de hoeveelheid videoverkeer via smartphones met meer dan vijfduizend procent. En wist je dat YouTube na Google de populairste zoekmachine is?*

 

Your NameComment