gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
APContactbanner-01.png

Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

New York Pizza opent shop-in-shop Ben & Jerry's

SCHEVENINGEN - New York Pizza heeft de smaak van samenwerking te pakken. Opende de pizzaketen eerst een restaurant samen met La Place, nu opent de winkel in Scheveningen een ‘scoop shop’ van Ben & Jerry’s.

De shop-in-shop biedt de bekende ijssmaken alsmede milkshakes en sundaes, een ijscoupe overgoten met siroop en diverse toppings. De vernieuwde New York Pizza-winkel opent dinsdag 23 juli. Algemeen directeur Hans Miete van New York Pizza zegt altijd op zoek te zijn naar samenwerkingen met partijen die elkaar versterken. “Zo hebben we onlangs ook een combinatievestiging geopend samen met La Place. Ook met de samenwerking met wereldmerk Ben & Jerry’s ben ik ontzettend blij.”

 

bjGototgrwo.jpg
Your Name1 Comment