gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
APContactbanner-01.png

Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

Sponsor Barcelona zet naam aan binnenkant shirt

FC Barcelona heeft donderdag de details bekendgemaakt van de sponsorovereenkomst met Intel. Het is de bedoeling dat het logo van de chipproducent aan de binnenzijde - Intel inside - van het shirt wordt afgedrukt. Het wordt zichtbaar als een speler zijn tricot omhoog trekt om een doelpunt te vieren.

Commercieel directeur Manel Arroyo haastte zich te verklaren dat Lionel Messi, Neymar en Andrés Iniesta absoluut niet worden verplicht hun hemd op te tillen om de nieuwe sponsor te plezieren. Zou iemand in het elftal van Barça dat wel willen, dan kan dat komend weekeinde al. Tegen Villarreal is het binnenkantlogo wellicht voor het eerst te bewonderen.

  

 

Your NameComment