gotogrow
DESIGN - COMMUNICATIE - INTERNET
APContactbanner-01.png

Nieuws

Gemiddeld is niet meer genoeg. Gotogrow wil het verschil maken.
Met betekenisvolle merkpositioneringen, innovatieve proposities en ‘out of the box’ creativiteit. Want de wereld om ons heen transformeert in een razend tempo. Daarom is continu innoveren is een must om van waarde te blijven voor je klanten en de maatschappij. Bestuurders en marketeers zoeken hierbij creatieve hulp van buiten.
Gotogrow biedt bedrijven creatieve kracht om doelstellingen te realiseren en groei te pakken. Wij helpen je graag bij het scherp krijgen van je merkpositionering en bij het ontwikkelen van unieke proposities.

Social Media investering per week

Zoals algemeen bekend is, kosten sociale netwerksites niets om te kunnen gebruiken.

Twitter en Facebook zijn volledig gratis te gebruiken. Iedereen kan lid worden en iedereen kan alle gereedschappen gebruiken die de sociale netwerksites aanbieden. Maar of het zinvol is, weet niemand zeker. Het plaatsen van tekst, foto's, video's, het ontstaan van betrokkenheid, luisteren en analytische tools.. al deze dingen kosten tijd. En tijd kost wel degelijk geld. In de bijgevoegde infographicis een 'social media workflow' weergegeven voor een gemiddelde 40-urige werkweek. Handig om te zien waar tijd en dus ook geld bespaard kan worden.

 Gotogrow weekly insight

Gotogrow weekly insight

Your NameComment